אכחלה רגשית לא פתור לי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/02/2018 | 03:16 | מאת: גיא

שלום, מנסה להבין אכילה רגשית. הבנתי עד כה שהאכילה נוצרת כי אני לא מרגיש את הרגש .ובנוסף הגעתי למסקנה שהאכילה עצמה לא מהנית!אבל ,עדיין אם אני מסרב להרגיש הרגש ,עדיין בא לי לאכול והאופציה קיימת! וזה למרות שהסקתי מסקנה חשובה על האכילה עצמה. אז למה עדיין יש את האופציה לאכול? העובדה שלא כיף לי באכילה לא אמורה לעשות איקס על האופציה אפילו לאכול?

16/02/2018 | 09:56 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אתה יודע שאוכל לא פותר רגש. אז אם לא תאכל, תשאר עם הרגש, גם אם אתה לא מזהה אותו. יכול להיות שעד כדי כך לא נעים לך עם הרגש, שאתה חייב לאכול כדי "להעביר " אותו? ואיך תוכל לזהות את הרגש הלא נעים או נעים, אם תמשיך להגיע לאוכל בצורה אוטומטית, כי זה הפתרון הכי נח לך? אני מציעה לך להיעזר באפליקציה שלנו , נכון לעכשיו רק לאנדוראיד. תוריד מgoogle play, את dietble. (שם משתמש חייב בשלב זה להיות רשום באנגלית בלי רווחים פסיקים וכו.) אתה יכול לבחור אותי כמטפלת. תענה על השאלות אחרי כל ארוחה, ולאט לאט תוכל איתה ללמוד את הדפוסים שלך, ולראות מתי אתה יכול לוותר על האוכל ומתי לא.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה