לא מצליחה להוריד במשקל למרות שינוי בהרגלי חיים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/02/2018 | 13:28 | מאת: לא מצליחה להוריד במשקל למרות שינוי הרגלים

שלום רב, תמיד הייתה לי שגרת חיים לא בריאה- הייתי צועדת בקושי 500 צעדים ביום, לא עושה ספורט ואוכלת עוגיות ושוקולד כנשנוש לאורך כל היום. לא שמנה אבל לא במשקל שאני מרוצה ממנו, ולאחרונה החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולנסות להוריד במשקל. לקחתי מד צעדים והתחלתי להקפיד לצעוד מעל 10000 צעדים ביום. בנוסף, החלטתי להפסיק לנשנש שוקולד ולעבור לנשנש פירות וירקות, ולהפוך את הארוחות שלי לבריאות יותר- חביתה במקום טוסט וכו. אני מקפידה על כך כבר זמן מה ולא רואה תוצאות, ואני לא מבינה מה אני עושה לא בסדר. אמנם לא אימצתי תפריט מיוחד אבל בהתחשב במצב הנוראי של התזונה והפעילות שלי קודם לכן ציפיתי לפחןת בחודש הראשון לשים לב לשינוי. אשמח לשמוע את דעתך.

06/02/2018 | 08:48 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

עשית שינויים ואת מצפה לתוצאות מיידיות. אין תוצאות מיידיות. אם תמשיכי בשינויים שעשית, הגוף שלך יגיב, בקצב שלו. כל האמירות שגורמות לאנשים לצפות לרדת במשקל בשבוע הראשון, חודש הראשון וכו', אינן מציאותיות וגורמות בעיקר לכשלון והפסקת השינויים. שינית הרגלים, ועכשיו הזמן לבדוק אם את גם עוצרת בשובע. כלומר האם את אוכלת כשאת רעבה, ועוצרת בשובע. כדי לבדוק את זה , במידה ויש לך טל אנדרואיד, את יכולה להוריד את האפליקציה שלנו שתעזור לך עם המשך שינוי התנהגות האכילה. אם תבחרי אותי כמטפלת , אראה את ההתקדמות שלך ואהיה איתך בקשר דרך האפליקציה. ללא עלות. מgoogle play, את מורידה את dietble. חשוב ששם המשתמש יהיה באנגלית ללא פסיקים רווחים וכו. וכמובן אנחנו יכולות להמשיך לדבר גם בפורום. [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה