מה אמור להפריע לי בהשמנה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/01/2018 | 20:44 | מאת: מירי

הי, שנים שהיה לי פחד להשמין כי פחדתי משיפוט של אנשים וזה שמר פחות או יותר על המשקל שלי. הבעיה היא שאני שומעת כל הזמן שאומרים שצריך ללמוד לקבל את עצמך כמו שאתה קודם כל כדי להרזות. אז הסיבה הנכונה שבגללה אני אמורה לטפל בבעיית ההשמנה שלי זה מה? הבריאות? יש עלי 15 קילו עודף וכן, יחסית תמיד אני פחות ופחות מרגישה שיותר קצת אני פחות בכושר ומתעייפת לעלות במדרגות. זה מה שאמור להפריע לי בהשמנה?כלומר זו הסיבה היחידה הנכונה לרצות ממנה לא להשמין עוד ועוד? תודה מראש

28/01/2018 | 11:08 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אז בואי נחשוב לא למה, אבל איך. אם את לא יכולה לקבל את עצמך במשקל הנכחי, יש אפשרויות. וזה רק בהנחה, שאת באמת בעודף משקל. אם תתחילי תהליך תזונתי, רק כדי לרזות, את לא תלמדי לאכול או לשמור על המשקל הרזה. כך שגם אם את לא מקבלת את עצמך כמו שאת , בהנחה שאת בעודף משקל, כדי לרזות, את צריכה קודם ללמוד לאכול בלי לפחד להשמין, במשקל הנכחי. ואז אפשר יהיה להמשיך הלאה. זה לא קשור לאחרים. אשמח להרחיב בפגישה או שאת מוזמנת לנסות את האפליקציה שלנו אם יש לך אנדרואיד. תחפשי בgoogle play, את dietble. האפליקציה ללא עלות. לפגישה: [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה