האם באמת אפשרי להיפטר מאכילה רגשית

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/01/2018 | 03:03 | מאת: רחלי

שלום, קראתי כמה מאמרים כתובים באינטרנט עי אנשים שירדו קילוגרמים מרובים ולא נפטרו מאכילה רגשית לעד ממש ממש. תמיד, מדי פעם היא מבליחה ,ולא נפטרים ממנה לעולם. זה נכון?? תודה

18/01/2018 | 15:56 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

זה מעלה שאלות: האם האנשים שכתבו ניסו לטפל גם באכילה הרגשית תוך כדי הירידה במשקל? יש להבחין בין אכילה רגשית שמובילה לעלייה במשקל או להפרעות אכילה, לבין אכילה רגשית נורמטיבית שיש לכולנו. מהנסיון שלי בקליניקה, בהחלט אפשר להתגבר ולהפטר מאכילה רגשית, זו שמובילה לעלייה במשקל עד להפרעת אכילה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה