שיטת נכון דיאט לעומת אחרות בנודע להרכב הארוחה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/01/2018 | 21:15 | מאת: עמליה

שלום, איך שיטת הנון דיאט מתייחסת לעובדה שתמיד אומרים שצריך לאכול ארוחה עם חלבונים כדי שיהיה שובע מהר יותר בארוחה וכדי לא לאכול רק פחמימות שיגרמו לרעב להגיד מהר יותר ,לעומת ארוחה עם חלבונים? תודה

16/01/2018 | 08:53 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

חלבונים שומן ופחמימות בארוחה, נותנים לנו ארוחה מאוזנת, שגם תשביע אותנו. היא לא תשביע יותר מהר, פשוט תשביע.השאלה מה המטרה שלך ומה את רוצה לשנות. אפשר לאכול ארוחה שאין בה חלבון ואח"כ ארוחה שיש בה חלבון. הנקודה היא לעצור מתי שאת שובעת. אם את לא מרגישה את השובע שלך, אז כלי העבודה שלנו ,הוא דרך ארוחות מאוזנות. בגישת שיווי משקל, החופש באכילה, ולמצוא את דרך האכילה שמתאימה לך , ורק לך, היא מה שמובילה אותנו. כל אחת ואחד הוא שונה, אבל כולם צריכים בסופו של דבר לאכול את כל אבות המזון. איך הוא מגיע אליהם, זו כבר שאלה של נטיה, חשק גיוון ועוד.

16/01/2018 | 14:18 | מאת: עמליה

תודה לך על התשובה! זאת אומרת שאין לי ממה לחשוש אם אני אוכלת ארוחה רק עם פחמימות?כי המון בחיים שמעתי שזה משהוא איכול להעלות את הסוכר בדם מהר ולגרום לירידה חדה ואז מהר מאוד שוב אצטרך לאכול.. תודה

18/01/2018 | 15:23 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

קשה לי לתת תשובה על בסיס ארוחה אחת. אבל עקרונית, אין בעייה בארוחה שבנוייה רק מפחמימות כל עוד לא כל הארוחות בנויות רק מפחמימות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה