גנים ומטבוליזם משקל......

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/01/2018 | 18:24 | מאת: אוריה

כמה גנים ו או מטבוליזם משפיע על משקל? תודה

16/01/2018 | 08:47 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

גנטיקה הוא אחד הגורמים להשמנה, אבל לא היחידי. מטבוליזם מושפע מאכילה. אם אוכלים מעט מדי, מוריד את המטבוליזם, ויכול לגרום להשמנה. כך שגם אם מטבוליזם ונטייה להשמנה, יש להם מרכיב גנטי, מה שיגרום להשמנה הוא התזונה, פעילות ועוד. במילים אחרות, זה שיש אולי גנטיקה להשמנה, לא אומרת שתהיה השמנה.צריך יותר מגורם תורם אחד.

16/01/2018 | 19:00 | מאת: אוריה

כלומר אין דבר כזה בן אדם שנולד עם מטבוליזם גבוה יותר מאדם אחר? ככה שאדם עם מטבוליזם גבוה אוכל באופן טבעי יותר מאדם עם מטבוליזם שונה ממנו?תודה

21/01/2018 | 16:53 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כל אדם הוא שונה. ויש אנשים עם מטבוליזם יותר מהיר מאחרים, אבל זה לא אומר בהכרח שהאנשים עם מטבוליזם נמוך יותר ישמינו.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה