בולמוס ומה מפריע להינות מהאוכל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/12/2017 | 03:13 | מאת: עדי

מה הסיבה שרק אחרי הבולמוס אני יכולה להגיד שלא נהניתי מהאוכל? מה מפריע?

15/12/2017 | 09:49 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ומכניס אותך לסוג של בועה, שבה את לא מרגישה כלום.את מרוכזת רק באכילה ו"ההתרגשות" לקראת כמות האוכל שמצפה לך. ולכן רק אחרי הבולמוס, את חווה את כל האי נעימות שנגרמה מהתקף האכילה. את חווה אי נעימות פיזית ורגשית. כשהשאלה החשובה היא , מה הוביל לבולמוס? מה תדירות הבולמוס? מה גודל הבולמוס? כמה זה מפריע לחיים שלך ולתפקוד שלך ? ועוד ועוד ועוד ועוד.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה