ספורט ואוכל ושריפת קלוריות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/12/2017 | 17:24 | מאת: שרונה

שלום רב, אם אני שורפת על ההליכון 500 קלוריות זה אומר באמת שמה שאכלתי ששווה 500 קלוריות כאילו לא אכלתי אותו יותר?

14/12/2017 | 09:56 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בכל ספורט שאת עושה, את שורפת קלוריות. גם במנוחה את שורפת קלוריות. אבל בזמן שאת עושה ספורט את שורפת יותר קלוריות ממה שאת שורפת במנוחה. כל אדם שעוסק בספורט בהתמדה שורף יותר קלוריות במנוחה, מאשר אדם שלא עושה ספורט. וזה אחד מהיתרונות של הספורט. שאת שורפת יותר אנרגיה גם ב 23 שעות שאת לא עושה ספורט ממה ששרפת קודם. אם שרפת באימון 500 קלוריות, הרי שהגוף ידרוש אותך באוכל. זה לא אחד לאחד, זה ששרפת באימון (אם המכונה צודקת) 500 קלוריות לא אומר שלא תשלימי אותם.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה