מעבר לשובע והשמנה שאלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/12/2017 | 14:47 | מאת: רחלי

הי, תקוע לי בראש ואני לא מצליחה להוציא את זה ,שאם אוכלים מעבר לשבוע (אחרי שמגלים אותו ),כל דבר יהפוך לשומן ,הרבה או קצת. בגלל זה אפילו כשאני חולה וצריכה לקחת דבש או סירופ בראש שלי תקוע שזה מעבר לשובע וכן הגוף יעשה עם זה שומן אין דרך אחרת, עד לארוחה הבאה. וזה מה שמאוד מפריע לי לאכול בנועם אפילו עכשיו כשכבר גיליתי את השובע והרעב . תוך כמה זמן באמת הופל הגוף כל מה שלא צריך לשומן?בין ארוחות?האם באמת יש מעבר לשובע השמנה אפילו ממש ממש ממש קטנה? תודה רבה

03/12/2017 | 09:56 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כשאוכלים מעבר לשובע בכמויות גדולות, ולגוף "אין מה לעשות" עם העודפים, הוא יהפוך אותם לשומן. אבל כדי להשמין, העודפים של האוכל צריכים להיות גדולים., בהתמדה ולאורך זמן. את חושבת בטעות, שלגוף אין מה לעשות עם אוכל חוץ מלהפוך אותו לשומן. כדאי אולי שתפגשי אותנו כדי ללמוד את ההבדלים. אם את עוצרת בשובע, אז לא צריכה להיות לך בעייה גם אם לפעמים יש אכילה מעבר בכמות קטנה. הגוף שלך יכול להתמודד עם זה, אבל ל"ראש" שלך קשה. כדאי לך ללמוד איך הגוף עובד , לבדוק תזונתית איך את אוכלת ומתי את מפחדת להשמין, כדי לשחרר את המחשבה ש"תקועה" ומונעת ממך להינות מאוכל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה