חשק למתוק אחרי השובע מדי פעם

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/12/2017 | 20:46 | מאת: תבור

שלום נדיה, בעבר כתבת לי שזה טבעי ונורמלי שמתחשק מתוק מדי פעם אחרי ארוחה אפילו כשאני שבע. אני באמת מזהה את הפעמים שאני שבע באמת ואוכל לא יבוא בחשבון אבל באמת שבא לי מאוד מתוק אחרי הארוחה. אני יכול רק לנחש שפיזיולוגית אין צורך באמת למתוק הזה. אז החשק הזה מגיע מאיפה?? אולי כן פיזיולוגית? תודה מראש

03/12/2017 | 09:50 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

זה טעים, יש רצון "לסגור" ארוחה, הרגל ועוד. זה נורמלי, ולא בהכרח מהווה בעייה תזונתית כל שהיא. אם אתה שבע, אז אתה לא "צריך" את המתוק. אבל לפעמים מתחשק.אתה בעצמך מזהה את ההבדל. למה זה מפריע לך?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה