אוכל ובולמוס והנאה באכילה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/11/2017 | 22:16 | מאת: אילנה

שלום רב, למה אני לא מרגישה בזמן הבולמוס שלי את חוסר ההנאה באכילה אלא ההפך,אני מרגישה הנאה גדולה מאוד ,ורק אחרי הבולמוס אני יודעת להגיד שלא נהניתי מהאוכל בכלל? למה אי אפשר תוך כדי להרגיש בזה כדי שזה יגרום לי לא לאכול בולמוס? תודה

22/11/2017 | 17:54 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כך שתוך כדי הבולמוס את מנותקת ממה שאת מרגישה. את עסוקה רק באוכל ואכילה. ואחרי הבולמוס, הכל צף מחדש. כל מה שניסית ל"החניק" עם אוכל, פשוט חוזר. כדי לעצור בולמוסים, צריך יותר מאשר לומר לעצמך על האוכל דבר כזה או אחר. כי לבולמוס, גם אם זה לא ממש ברור, יש תפקיד. ואז במקביל למציאת ה"תפקיד" שלו ושינוי התנהגות האכילה כדי למנוע את הבולמוס הבא, אפשר להתגבר על הדחף שמוביל לבולמוס.

22/11/2017 | 20:48 | מאת: אילנה

"דחף" ,את מתכוונת זה הסיבה לבולמוס עצמו?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה