רדוקטיל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/07/2006 | 15:41 | מאת: שרה

היי למישהו יש נסיון בטיפול עם רדוקטיל?( תרופה עם מרשם רופא להרזייה)

24/07/2006 | 07:20 | מאת: בלה אגמון

שלום שרה. רדוקטיל היא כבר לא תרופה חדשה בשוק , היא פועלת על הגדלת כמות הסרטונין במח. באופן עקרוני היא מקלה מעט על תהליך ההרזיה אך לא מונעת את הצורך בשינוי מעמיק של הרגלי אכילה לטווח ארוך. אפשר לומר שהתרופה במקרים מסוימים היא כמו קביים , יש אנשים שהיא עוזרת להם יותר ויש כאלה שפחות . כמובן שכמו לכל תרופה יש לה תופעות לוואי וכשמפסיקים לקחת אותה השפעות שלה מפסיקות. לכן, אם לא נעשתה עבודת עומק השינוי לא יחזיק מעמד.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה