משקל בילמוסים בעיות נפשיות אכילה מרובה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

07/11/2017 | 20:58 | מאת: חליל

שלום יש לי בעיה בדרל כלל אני מקפיד לאכןל בריא בלי שתייה תוקה חטיפים ונשנושים ןכו ואני מקפיד על ספורט 5 6 אימונים בשבוע אבל היום אנלתי על מה שהיה בורקסים פסטות עוגיות וכו איך ניתן להוריד זאת ולהתגבר על המצב הנפשי הגרוע אני מאד מפחד להשמין שוב כי פעם נייתי שמן כיום אני שודל 55 ומטר 67 בן 14

09/11/2017 | 08:14 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

עושה ספורט, ובן 14. האם אתה אוכל לשובע? כלומר האם אתה באמת אוכל את הכמות שאתה צריך או בגלל שאתה מפחד להשמין אתה אוכל כמו בדיאטה. אתה בשלב בו הגוף שלך צורך המון אנרגיה בשביל לגבוה ולהתפתח. אני מציעה לך לבקש מההורים לקחת אותך לדיאטנית כדי להסדיר את האכילה, וללמוד להפסיק לפחד מהאוכל. אני מקווה שלא ירדת יותר מדי במשקל ,או מהר מדי.

14/11/2017 | 20:41 | מאת: חליל

איך אני יודע שאני אוכל בסדר כלומר מותר לאכול חטיפים כמו קרמבו לדוגמא פעם בכמה זמן והאם באגט טלר זה יותר מדי לאגוחת צהריים אשמח שתתני לי גם טיפים מתי לדעת שאכלתי מספיק היום ואיך לשמור על המשקל שלי וכל כמה זמן לאכול ארוחות ביום?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה