אוכל משמין שעושה בעיה!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/11/2017 | 04:11 | מאת: שני

קשה לי מאוד לאכול סתם להנאה כי תמיד יש לי בראש שאם אני אוכלת לא מתוך רעב, אני אשמין. מה אני יכולה לעשות כדי לשחרר את החשיבה הזאת? תודה מראש

07/11/2017 | 09:31 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אוכל משמין רק אם אוכלים ממנו יותר מדי , בהתמדה ולאורך זמן. אם תעצרי בשובע, לא תהיה לך בעייה לאכול גם לפעמים מתוך חשק. כי גם לזה יש שובע. כל עוד את חושבת שאוכל משמין, את לא תשחררי את המחשבה . היא מלווה אותך כל הזמן או רק כשבא לך משהו?

08/11/2017 | 00:05 | מאת: שני

היא מלווה אותי בעיקר כשסתם בא לי משהוא לאכול ואני לא רעבה,אז כאילו תקועה לי המחשבה שאם אני לא רעבה אז אני לא אמורה לאכול כלום כי זה משמין כי אחרת מה הגוף יעשה עם האוכל הזה? אפשר אולי כדי שארגע להסביר אם באמת אני אוכלת כשאני לא רעבה או אפילו מעבר לשובע בלי לשים לב האם תוך כמה שעות אפשר להשמין מזה? זה מה שתקוע לי בראש תודה

12/11/2017 | 18:23 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

השמנה היא תהליך שלוקח זמן ודורש התמדה. אם תאכלי כל הזמן מעבר לשובע, לאורך זמן ובהתמדה, את תעלי במשקל. אם זה לפעמים, לא נראה לי שזה ישפיע. נשמע שאת מאד עסוקה בכמה אוכל משמין, וכמה לאכול כדי לא להשמין. אולי תבואי לדבר על זה?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה