הקפצת הודעה לנדיה: RE לאכול לשובע

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/10/2017 | 18:45 | מאת: כרובי

תודה רבה על התשובה! אני מאוד מעוניינת לעלות במשקל אבל גם נכנסת לפאניקה בכל פעם שאני עולה. אני יכולה לקנות עוד דברים. הבעיה היא בלאכול אותם. אני קונה גם סובין חיטה שמחזיק אותי אבל נראה לי שזה לא מספיק. הייתי גם שנתיים בטיפול פסיכולוגי, בשנתיים הראשונות עם הדיאטנית. רציתי האמת לחזור לטיפול אבל לא מצאתי שום מקום שמציע טיפול לאנשים עובדים. כל המקומות מצריכים ממני לצאת באמצע יום עבודה (במקרה הטוב) או לוותר על עבודה. יש קבוצת OA ליד הבית שלי עם פגישות של פעם בשבוע בשעות הערב. חשבתי להצטרף לשם אבל אני לא בטוחה שזה באמת יכול להחליף טיפול. מה דעתך?

24/10/2017 | 09:28 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

תמיד יש אפשרות לטיפול פרטי. אם את נכנסת לפאניקה כשאת עולה במשקל, זה נושא שצריך לעבור דרכו, ולפתור אותו. כי איך תאכלי את מה שאת צריכה אם את לא מסכימה/יכולה לעלות במשקל? ועל איזה תת משקל מדובר? כמה את רחוקה במשקל ממה שבריא לך להיות? היות ואני לא מכירה אותך, האם ניסית טיפול תרופתי? לפעמים כשהחרדה מעלייה במשקל גדולה, טיפול תרופתי יכול לעזור. אני לא יודעת איך מסגרת של OA יכולה לעזור במקרה שלך, אבל שוב, אני לא מכירה מספיק בשביל לדעת מה יכול להתאים לך. את מוזמנת לקבוע פגישת הכרות ללא תשלום או התחייבות, כדי לדבר ולבדוק מה, איפה ואיזה טיפול יכול לקדם אותך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה