התקפי אכילה שלא עוצרים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/10/2017 | 23:46 | מאת: מיקי

זה לא משנה כמה אני מאמן את עצמי לאכול ברוגע כשאני חווה התקפים ולא משנה כמה אני שם לב תוך כדי ההתקף עצמו שאני באמת לא צריך ולא רוצה את האוכל,תמיד יש מקום בי שיודע שאני אקבל כיף ממש גדול ,אם אני אוכל פשוט בלי הכרה (ומן הסתם יש אישזהוא טריגר שהוביל אותי לאכילה הזאת). כאילו המקום הזה שיודע שאני יכול לאכול שהמוח לא בהכרה(ככה אני מדמיין את זה),הוא ככ כיפי באכילה עצמה,שאני תמיד נמשך לשם. מה אני יכול לעשות? תודה רבה

18/10/2017 | 08:46 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אנחנו עובדות במקביל:טיפול תזונתי וטיפול פסיכולוגי. למה? בטיפול התזונתי אתה מקבל כלים להתמודד עם האוכל. להקטין את הדחף להתקפים, דרך התנהגות האכילה. להקטין את הכמויות של האוכל בהתקפים , דרך האכילה עד הפסקת ההתקפים. בטיפול הפסיכולוגי אתה לומד את הטריגרים להתקף, מקבל כלים להתמודד עם הטריגרים בצורה אחרת ולפתור קשיים רגשיים שמובילים להתקפי אכילה. וככה, לאט ובהדרגה, תדירות ההתקפים תשתנה, עצמת ההתקפים תרד, הדחף להתקפים ירד, עד שלא תצטרך אותם יותר.

18/10/2017 | 14:18 | מאת: מיקי

תודה על התשובה המפורטת,אבל איך להקטין את הדחף אמור לגרום לי לא לרצות לאכול אם כשאני אוכל כמו עכשיו ,האכילה היא ממש כיפית?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה