הבדל בין אכילת התקף לאכילה "רגועה":

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/10/2017 | 01:36 | מאת: ליאור

הי נדיה: אודה לך אם תוכלי לעזור לי בשתי שאלות שקשורות באכילה התקפית, קטנה או גדולה,אילו שאלות שאחרי הרבה שבועות של ניסיון עמוק של הבנה לא מצאתי אליהן תשובה ממש אודה לך אם תוכלי לעזור לי!!!!! 1-למה למרות שאני מגדירה את האכילה בהתקף ,מהנה, היא לא מהנה כמו שאני אוכלת מתוך רעב אמיתי?הרי את הטעם של האוכל בהתקף אני מרגישה ,אז מה ההבדל?? ו2-שאלה סופר חשובה לי: אני מבואסת אפילו אם אני אוכלת ביס אחד מתוך מקום במוח של התקף ואני לא מבינה למה. העובדה שאני יודעת שאני לא הייתי צריכה את האוכל זה נכון,אבל גם כשאני אוכלת להנאתי ,לא ממקום של התקף ולא ממקום של רעב, אני עדיין לא "צריכה " את האוכל אבל שם אין מקום של חרטה.אז חשבתי אולי אני מבואסת כי הרגשתי שהאכילה היא מתוך מקום של הכרח,אבל כן אני בחרתי ללכת ,אבל משום מה זה עדיין הרגשי הכרח,למרות שאני יודעת איך לשחרר את הבעיה שגורמת לי לאכול מתוך התקף קטן או גדול. אז מה מבאס או למה יש חרטה על זה שאכלתי מתוך מקום של התקף ?? תודה רבה!

03/10/2017 | 11:17 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ונמצאת בשלב ביניים. עוד לא ממש מוותרת עד הסוף, אבל רואה שאת יכולה. ולכן אולי קשה לך לקבל שאת לא כל הזמן מצליחה כפי שהיית רוצה. אני בכיוון?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה