האם 100 גרם חלבון בבוקר גורם לנזק?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/10/2017 | 09:35 | מאת: מירית

אכלתי בבוקר: סלט ירקות - עגבנייה ומלפפון, קופסת טונה במים , ביצה קשה, קופסה שלמה קוטג' 250 גרם 5% שומן, קופסא שלמה סימפוניה 200 גרם 5% שומן, 250 גרם ריקוטה 5% שומן, 100 גרם טחינה גולמית, 100 גרם ממרח שקדים, דבש, חטיף ערגליות, 200 מ"ל אייס קפה , 2 בננות גדולות, 2 תמרים. לפי החישוב יצא הכל בערך 100 גרם חלבון. האם אני אשמין מכך? מה לא אכלתי בסדר בארוחת הבוקר היום?

02/10/2017 | 15:19 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

התקף אכילה מאשר ארוחה. האם יש לך התקפי אכילה? האם יש סיבה לארוחה כזו בבוקר? השאלה היא אחרת. מה גורם לך לאכול כזו ארוחה בוקר? אם דברנו בעבר, זה יותר מתון ממה שעשית פעם, ואולי זה סוג של התקדמות. אם זו פעם ראשונה שאת פונה לפורום, כדאי לפנות לייעוץ כדי להסדיר את האכילה שלך, ואם מדובר בהתקף כמו שזה נשמע, אז כדאי לפנות לטיפול תזונתי בדחיפות. אם יש סיבה לארוחה כזו, אנא צייני אותה שאוכל לענות לשאלה שלך בצורה עניינית.

02/10/2017 | 23:45 | מאת: דנה

אני רעבה בבוקר

03/10/2017 | 11:09 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בוקר גדולה , בגלל רעב גדול ולא התקף אכילה. אז 3 קופסאות גבינה, קופסת טונה, חמישית קופסת טחינה, ועוד ממרח שקדים, חטיף ערגליות, 2 בננות ו2 תמרים. האם את ספורטאית? ולגבי כמות החלבון, הכל תלוי במה את אוכלת בהמשך היום, מה המשקל שלך, כמה ספורט את עושה ועוד. אשמח אם תוכלי לענות לי אם מדובר באמת בארוחה גדולה או בסיפור אחר.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה