בבולמוסים שחזרו לי מנסה להבין

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/09/2017 | 16:39 | מאת: נהרי

הי. יש לי בעיית בבולמוסים קשה שחסרה לי לאחרונה. רציתי לדעת אם אפשר, האם האשם על העובדה שאני אוכלת הוא הסיבה והגורם לכך שהאכיחה בתוך הבולמוס עצמו הוא מהירה ככ ואני ממש בולע את האוכל וכמעט לא לועס? האם האשם הוא גם הסיבה לזה שאני בכלל אוכל בכמויות כאלו? תודה

28/09/2017 | 10:47 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

עם הזמן. נניח שבהתחלה הם הגיעו בגלל דיאטה, והיום בגלל הפחד לאבד את המשקל שהגעת אליו. זו כנראה לא הסיבה היחידה לבולמוסים, אבל בהחלט סיבה שיכולה לגרום לך לחזור אליהם. אם ירדת במשקל, בלי לטפל בבולמוסים, בגורמים שלהם ועוד, אז ברור שהם יחזרו. כדי ל"היפטר" מבולמוסים, צריך קודם ללמוד לאכול, להבין דרך אכילה שאוכל לא משמין, לשקם אכילה מדיאטות דרך אכילה לפי רעב ושובע ועוד. אחרי שתייצבי את המשקל שלך, (לא משנה גם אם הוא גבוה), ותלמדי שאוכל לא באמת משמין, אז אפשר יהיה להתחיל לחשוב על ירידה במשקל , אם יש בה צורך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה