איך אני נפטרת מהשחק לאכילה רגשית ואוכל לתמיד?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/09/2017 | 13:44 | מאת: דניאל

הי, מקווה שזה המקום לשאול על אכילה רגשית:הדרך היחידה לצאת ממנה זה לגרום לעצמי לא לרצות לאכול גם כשקשה לי,אני מניחה,אז אם הדרך היחידה לעשות את זה, זה ממש לנסות גם בתוך הלופ של האכילה הרגשית, ממש להינות מהאוכל עצמו ואז אני לא ארצה אותו יותר ? או לנסות להגיע למצב תודעתי שבו אני אוכלת כמו שאני אוכלת בכיף שלי בלי רגש? תודה רבה

26/09/2017 | 14:13 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ומקבלים את זה שלפעמים יש אכילה רגשית. השאלה על מה אנחנו מדברות. התקפי אכילה שמפריעים ובאים עם רגשות של חוסר שליטה ועוד? או שלפעמים מתוך מצב כזה או אחר את לוקחת עוגיה? שתי צורות האכילה האלה מאד שונות. אם מדובר בתחושת חוסר שליטה ועוד, אז הדרך היא טיפול תזונתי ,שיחזיר לך את השליטה באוכל ( גם אם מדובר רק בהרגשה ולא בכמויות). תוכלי לחדד לאיזה סוג את מתכוונת?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה