שני סוגי אכילה רגשית והרגש של השובע

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/09/2017 | 23:30 | מאת: מירי

הי,גיליתי על עצמי שיש שני סוגים של אכילה כשיש לי בעיה שאני לא מעוניינת לפתור-אכילה שאני ממש מרגישה ונהנית מהאוכל ואז גם יכולה לדעת מה מצב השובע שלי, ואכילה שלא משנה לי מה אני אוכלת אני רק מרגישה את הטעם ולא ממש נהנית מהאוכל עצמו וגם מרגישה לחלוטין כאילו אני ממש רעבה למרות שאני לא באמת. שני הסוגים האילו באים מתוך מקום שלא נעים ואני רוצה ממש לא להרגיש את הלא נעים הזה, אבל כשאני מנסה להנות ממש מהאוכל אז ישר אני מרגישה את רמת השובע. למה זה קורה?

24/09/2017 | 10:11 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

משתנה מארוחה לארוחה, מיום ליום. כך שאני לא ממש יודעת לענות לך על זה. את מחפשת תשובה לשני מקרים שאת לא אוכלת בהם מרעב. ולכן, כשאת מקשיבה לשובע, הוא מגיע מהר. וכשאת לא מקשיבה לא, את לא מקשיבה לו אז זה לא ממש משנה מתי או לא הוא מגיע.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה