קומדין ומנגו מותר או אסור

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/09/2017 | 13:31 | מאת: לינור

שלום רב אני נוטלת כדור קומדין לדילול הדם. האם מותר לי או אסור לי לאכול מנגו?

18/09/2017 | 09:50 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ויטמין K הוא לא אשלגן (potassium) ,שמסומן באותה האות. מה גם שנוכחות ויטמין K במזונות לא תמיד רשומה. כמי שלוקחת קומדין, יש לך הגבלה על כמות ויטמין K שאת יכולה לצרוך ביום, אך לא מניעה של צריכת מזונות שיש בהם ויטמין K. היות ואני לא יודעת אם את נוטלת תוספים, מה הרכב התזונה היומי שלך ועוד, אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית של קופת חולים, במכון הלב או המטולוגיה, בקופה שלך, שתשב איתך, ותסביר לך במדויק, איזה מאכלים מכילים את הויטמין K וכמה מהם את יכולה לצרוך ביום. אני ממליצה לך בחום, לא להסתמך בשאלה כזו על תשובות בפורומים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה