שומנים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/09/2017 | 09:17 | מאת: שי

תוך כמה זמן רואים בשיפור בשומנים בדם אם התחלתי לקחת אומגה 3 בריכוז גבוה לפני יותר משבועיים אבל עדיין ממשיך לאכול הרבה פחמימות ? זה נכון שויטמין B3 עוזר גם הוא לשומנים אם לוקחים אותו ביחד עם האומגה ?

10/09/2017 | 10:39 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אחרי 3-6 חדשים. השאלה אם מה שאתה עושה, מספיק כדי לשנות את התמונה. אני מציעה לך לפנות לייעוץ תזונתי בנושא. במידה ואין שינוי בתוצאות לאחר 6 חדשים, עם שינוי תזונתי מתאים, ייתכן השומנים בדם לא קשורים לאכילה אלא לגנטיקה. בכל מקרה כדי לענות לך על השאלה הזו, כדאי שתפנה לייעוץ תזונתי מקצועי, שייתייחס לתזונה שלך לפי תוצאות בדיקות הדם שלך. בפורומים לא תמצא תשובות מספקות. למשל: באיזה מהשומנים מדובר? בלי לראות תוצאות בדיקות מלאות, ולהכיר את הרגלי האכילה שלך, לא תוכל לקבל תשובה מספיק מקצועית וטובה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה