יש לי שנים על גבי שנים של דיאטות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/09/2017 | 00:21 | מאת: גילי

ואיסורים ממאכלים. עכשיו אני בתהליך של הרזייה ללא דיאטה כבר כמעט שלוש שנים,אבל אני עדיין אוכל ממקום של לחפות על כל האוכל שאמרתי לעצמי פעם לא, או אסור,עכשיו אני אוכל הכל מהכל בלי להתחשב בשום דבר. כל מה שבא לי,הולך ואוכל. למה זה אבל מרגיש שלא משנה כמה שאני אוכל אני בחיים לא מצליח לחפות על כל מה שפעם לא אכלתי??כאילו זה אף פעם לא מספיק לי..... תודה

10/09/2017 | 10:36 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

גורמים להרגשה, שצריך לאכול הכל מהכל, עכשיו, אחרת לא יהיה או לא תספיק להשלים. כשתבין באמת , שאתה יכול לחכות לארוחה הבאה, ושאוכל, כל סוג אוכל, לא בורח לך, יהיה לך יותר קל לוותר בארוחה מסויימת על כמות מסויימת. כמו כן, כשאתה חוזר לאכול הכל, אתה מגלה מה אתה אוהב לאכול ומה אתה אוכל רק בגלל שמותר לך. ועם הזמן הדברים יתבררו לך. דבר על זה עם הדיאטנית שמלווה אותך. ואם אתה לא בטיפול, אז זה הזמן לפנות. ייתכן גם, שהקושי שאתה מתאר נובע ממניעים פסיכולוגיים. ואז במקרה כזה אולי כדאי לחשוב לשלב פסיכולוג בטיפול במקביל לטיפול התזונתי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה