הצילו לא מוכנה לוותר על ההנאה באוכל רגשי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/08/2017 | 01:47 | מאת: מורן

די נמאס לי!!!!! אני לא מבינה למה אני לא מוכנה לוותר על ההנאה באכילה הרגשית שלי? לא מוכנה גם אם יגידו לי שאני אשקול 100 קילו,גם אם יש דרך חלופית ,אני לא מוכנה לוותר על ההנאה בהתקף,למרות שאני נורא סובלת אחכ,למה שאני אוותר על הזדמנות להנות מאוכל כשאני יכולה,גם אם זה אוכל שאני יכולה לאכול מתי שבא לי ברוגע שלי,יש לי "הזדמנות" באכילה הרגשית להנות ממנו.,זאת הנאה ,למה לוותר עליה ועוד לתמיד ,לכל החיים? למה אני לא מוכנה לוותר על זה??

29/08/2017 | 07:46 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אבל את לא צריכה לוותר על האוכל או הטעם. כנראה שמדובר על כמויות. כי אכילה רגשית יכולה להיות גם נורמלית. ואם את לא מוכנה לוותר על שום חלק של האכילה הרגשית, את באמת לא תוותרי. אבל אם זו כזו הנאה, ממה נגרם הסבל? תוותרי אולי בשלב ראשון רק על החלק שגורם לך סבל. שווה לנסות?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה