שאלה...................

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/08/2017 | 19:35 | מאת: יעל

שלום, אם מדי פעם יש לי התקפים אבל הם לא במצב התמכרותי,שאני עושה על בסיס קבוע,והם גם לא משפיעים על אורח החיים שלי. רק כשהם קורים כן מאוד כואבת לי הבטן וזה,אבל הם ממש פעם ב ולא תמיד. התקף אכילה שהאוכל קצת מעודד בו,הוא בסדר אם זה נדיר שהוא קורה?

13/08/2017 | 08:04 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לעצמך. אם את לא מרגישה שזה מפריע או משפיע על החיים שלך, אולי לא מדובר בהתקף אכילה שדורש טיפול? אני לא יודעת. את זה את יודעת. אבל אם מדובר בהתקף אכילה, בו את אוכלת רצוף בטווח זמן מסויים, בהחבא, תחושה של אשמה והלקאה עצמית, תחושה של אובדן שליטה, פחד להשמין , מתבטא בקושי בתפקוד אח"כ, אז ברור שאני ממליצה לך לפנות לטיפול.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה