מקפיץ את המשך השרור מלמטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

31/07/2017 | 15:35 | מאת: יואב

אני פשוט חושב על זה מנקודת המבט שאני הבנתי שלי הכי טעים לאכול כשאני או רעב או כשיש לי חשק למשהוא וזה לא עושה אותי כבד או תחושה של אכלתי מדי ,אפילו לא טיפה. אז רעב, כמו שכתבתי ,אני לא צריך לחשוב על זה באופן פעיל כי הגוף מסמן לי מתי לאכול,אבל חשק,אין איתות,אז כן,אני מחפש,ממש ככה,מתי אני יכול לאכול את החשקים האילו מבלי שזה יעשה לי לא טוב,פשוט כי טעים וזה כיף גדול. ואני יודע בראש שזה לא בסדר או הגיוני אבל לא יכול להסביר לעצמי,למה לא לחפש הנאה אמיתית שבאמת מגיעה כשאני אוכל ואין תחושה של שובע מדי,וזה משגע אותי, כי אני מחפש וחושב על זה באופן פעיל כדי לא לפספס להפסיד רגע של הנאה,שבאמת מגיע כשאני אוכל חשקים ש"יושבים" טוב בבטן. תודה

01/08/2017 | 11:08 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לך לדחות אותו. אני חושבת שזה הנושא המרכזי שאתה מעלה. זה כבר מעבר לבחירה שלך לאכול או לא. האם זה קורה גם בחלקים אחרים של החיים? אני נותנת לך חומר למחשבה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה