הבולמוסים יורדים קצת כל פעם

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/07/2017 | 20:15 | מאת: ליאור

אבל אני לא יודע ,כי אני לא נשקל,אם אני מרזה למרות שהם עדיין קיימים אבל הכמות שאני אוכל בהם והתדירות שלהם היא קטנה יותר. כי אני עדיין אוכל כשאני לא רעב,או מעבר הרבה ,אבל שוב,לא כמו פעם. האם אני עדיין ארזה,או שאני לא ארזה ,אבל אשמין לא באותו הקצב כשההתקפים היו חזקים ממש? תודה

30/07/2017 | 09:23 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

עצם זה שהבולמוסים קטנים, מראה על התקדמות גדולה. זה לא בהכרח מוריד במשקל מכיוון שיכול להיות שאתה אוכל עדיין כמות של אוכל מעבר לצרכים של הגוף שלך. ככל שיירדו הבולמוסים , יש סיכוי טוב שתרד במשקל, אבל האם העלייה במשקל נבעה רק מההתקפים? תמשיך את העבודה שאתה עושה. ירידה במשקל תוכל להיות מטופלת רק אחרי , והדגש הוא אחרי, שלא יהיו לך כמעט התקפים. אין אפשרות לטפל גם בירידה במשקל וגם בבולמוסי אכילה בו זמנית. כי אם תרד במשקל, תפחד לאכול ( כדי לא לעלות חזרה במשקל) , ואז לא תאפשר לעצמך ללמוד לאכול באופן חפשי לפי רעב ושובע. בירידה במשקל , אם יש צורך, אפשר יהיה לטפל רק כשתגיע ליציבות באכילה, ובלי לסכן את החזרה לבולמוסים. יש לך עוד זמן עד אז. סבלנות.ותמשיך בטיפול שאתה עושה.

30/07/2017 | 20:28 | מאת: ליאור

ממש תודה על התשובה המפורטת:) זה קורה לאט לאט ,קצת מבאס שאין ירידה אבל אני מבין לפי התשובה שלך שלפחות אני אעצור את העלייה החדה במשקל

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה