אחרי הרבה נסיונות עצמיים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/07/2017 | 21:27 | מאת: יונית

עליתי על כמה דברים שאעריך מאוד אם ניתן יהיה לקבל תושבה בפורום:1- אני בעצם אמורה להעריך מתי יהיה לי קל ולא כבד לאכול אוכל שבא מתוך גירוי כזה או אחר נכון? 2-הגוף "אומר" לי מתי אני צריכה אוכל, וזה רעב, אבל לא הגוף לא "אומר"לאכול חשק,גם אם אותו החשק יבוא ממש טוב בבטן? 3- גם אם האוכל שבחרתי לאכול הוא מתוך גירוי חיצוני והוא יושב טוב בבטן,עדיין אם הייתי מעלמת ממנו הוא היה עובר? תודה רבה!!!!!!!!!!!

27/07/2017 | 17:54 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

שובע ורעב בצורה אישית. כך שכן, את מעריכה אם יהיה לך קל או כבד, הגוף "אומר" בצורה מאד ברורה שהוא רעב, וחשקים יכולים לעבור אבל לא חייבים להעביר אותם. אפשר גם להיענות להם כל עוד מקשיבים לשובע.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה