ככל שבמאכל יש יותר קלוריות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/07/2017 | 12:46 | מאת: אוכל

ככה הוא ישביע יותר? או שזה תלוי באב המזון? (פחמימה מול חלבון מול שומן) תודה

25/07/2017 | 14:46 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

תמיד עדיף לבחור אוכל מאוזן, או שיש בו אבות מזון שמזינים מאשר לחשוב או לחשב קלוריות.

25/07/2017 | 17:05 | מאת: ההלי

אני רעבה,אבל מתוכננת לצאת למסעדה עם חברים,אבל אני רעבה לפני ,עדיף לי לקחת קוביית שוקולד כדי קצת להרגיע את הרעב קצת, או חתיכה קטנה של לחם עם קצת חומוס או גבינה? ממש קצת להרגיע את הרעב..... הקוביית שוקולד תשקיט את הרעב יותר?

26/07/2017 | 18:50 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אם את יוצאת למסעדה, ואת מאד רעבה לפני, הכל שאלה של כמה זמן את צריכה לחכות כדי לאכול. אם מדובר עד חצי שעה, אפשר לחכות. אבל אם את ממש רעבה, או לוקח יותר זמן עד שתגיעי לאוכל, כל מה שתאכלי ישקיט את הרעב בהתאם לכמות שתאכלי ממנו.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה