הבנתי ,כלומר בעצם ייתכן שבסופו של דבר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/07/2017 | 20:23 | מאת: מירון

אם בוחרים לאכול מאכלים שונים כן אוכלים כמויות שונות מכל דבר וגם קלוריות שונות,אבל זה עדיין בסדר כי עוצרים בשובע אז זה לא משנה. הבנתי נכון? נגיד שוקולד לעומת לחם עם אבוקדו מעליו (שבשניהם יש פחמימה ושומן),מכל אחד מהם אני אוכל כמות שונה בגלל שכל אחד מהם תופס מקום שונה בקיבה,אבל זה בסדר כי הגעתי לשובע. הבנתי נכון?

24/07/2017 | 11:00 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בחירות מזון שונות יגרמו לאכילה של כמויות שונות כדי להגיע לשובע. ועכשיו שהבנת שובע, כדאי לראות שאתה מגוון ואוכל בצורה מאוזנת. כלומר, אוכל גם לחם עם שוקולד, גם לחם עם אבוקדו, ארוחות מלאות ועוד. שבסה"כ הכללי אתה אוכל את כל אבות המזון.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה