הגיעתי למסקנה ממש חשובה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/07/2017 | 11:07 | מאת: יואב

ושמח אם אוכל לקבל אישור לה: שמתי לב שכשאני אוכל משהוא כי הוא פחות קלוריות מהדר שאני באמת רוצה,אז אני אוכל ממנו בכמות יותר גדולה עד שנמאס לי,לעומת הדבר שבאמת אני רוצה שממנו אני אוכל כמות יותר קטנה. יכול להיות שבסוף אני מגיע לאותן הקלוריות אבל הכמויות שונות. אם הכמויות שונות זה אומר שהשטויות שאמרו לי עד זה שהקיבה היא כמו כלי ויש לה סף שצריך למלא ואם עוברים אותו זה כבר מרגיש לא נעים,זה שטויות! הסף הזה משתנה כל הזמן לא? תודה!!

18/07/2017 | 12:27 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

רוצה. הקיבה לא משתנה. מה שמשתנה זה דרגת השובע. דרגת השובע משתנה בהתאם לדרגת הרעב, וכל ארוחה היא שונה. וכן, אם תאכל הרבה מאוכל שיש בו פחות קלוריות ,יש סיכוי טוב שתגיע ליותר קלוריות, מאשר אם היית אוכל את מה שרצית מלכתחילה.

18/07/2017 | 20:41 | מאת: יואב

הרעב: זה אומר שהכמות שונה נכון? כלומר שובע זה שובע והתחושה שלו היא זהה לא משנה מה דרגת הרעב נכון? תודה

19/07/2017 | 19:39 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אם אתה מרגיש אותה, אז אתה מכיר אותה. היא לא משתנה. כמות האוכל בארוחה משתנה כל פעם כדי להגיע לשובע.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה