תמיד כשאני אוכלת אני מרגישה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/07/2017 | 04:25 | מאת: משקל

שאני רוצה לקחת עוד ביס או שניים ,ממש ככה,לא יותר,כי טעים לי. אז רציתי לשאול עד כמה זה נורא מבחינת המשקל לטווח ארוך?יכול להיות שזה מה שתוקע לי הירידה? זה כל פעם מדהים אותי שביס אחד גורם לתחושה ככ לא נעימה בגוף.. תודה

17/07/2017 | 09:08 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

יכולה להיגרם מהרבה סיבות, ולא רק מאוכל. אני לא יודעת מה משקלך, כמה ירדת ולאן את שואפת. אבל אם כבר ירדת כ5-10% מהמשקל ההתחלתי שלך יש שתי אפשרויות: 1) ירדת מספיק, ,ואת רזה פיזיולוגית ולכן את לא יורדת יותר 2) הגוף מתנגד זמנית להמשך הירידה במשקל. פיזיולוגית ירידה במשקל, גם אם את צריכה לרדת, זה לא משהו שהגוף מעודד. הגוף שואף להשאר בשיווי משקל. אז ייתכן שהוא "מעריך" מחדש את המצב. במידה ואת צריכה עוד לרדת, את צריכה לתת לגוף שלך את הזמן לאפשר את זה. הטעות הכי נפוצה במצבים כאלה, הוא לחשוב שצריך לאכול פחות. "תקיעות" כזו יכולה לקחת הרבה זמן. תלוי בהיסטוריה של דיאטות, משקל התחלתי, משקל נכחי ועוד. וכן, ביס אחד נוסף יכול לגרום לתחושה מאד לא נעימה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה