כדי שחשק יאכל כך שלא אחוש

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/07/2017 | 20:28 | מאת: עומרי

כובד או חרטה אחכ על לאכול אותו,אני מניח שצריכים לקרות מלא דברים פיזיולוגיים בבת אחת כדי לאפשר את זה. מכאן אני שואל:האם אז חשק זה לא צורך פיזיולוגי? והאם אכילת החשק בלי שזה יעשה תחושה לא נעימה בגוף לא אמור להגיע תיאורטית,לפני שהרעב מופיע?

17/07/2017 | 08:55 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

חשק לאכול משהו הוא דחף נורמלי בין אם הוא מגיע מרעב או לא. אז למה שיהיו ייסורי מצפון? וכשרעבים יש חשק לאכול. לפעמים משהו קטן ולפעמים ארוחה. בהנחה שעוצרים בשובע, אם יש רעב גודל הארוחה תתאים לדרגת הרעב. אם יש רק חשק, או שהוא יעבור, או שכמות המזון תתאים למידת החשק.זה יכול להיות רק משהו לטעם למשל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה