נכון ששיטת ההרזייה ללא דיאטה סולדת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/07/2017 | 18:26 | מאת: קלוריות

מחשיבה על קלוריות,אבל, אי אפשר להתכחש לעובדה שאם בוחרים ממיליון סיבות שונות לאכול כשלא רעבים (ולא משנה כרגע מהן הסיבות האילו),אפשר לבחור לאכול משהוא עם יותר קלוריות ומשהוא עם פחות קלוריות. (נגיד חתיכה של עוגת קצפת לעומת סלט פירות). שוב,האכילה היא לא מרעב מלכתחילה,והעצירה תיעשה רק כאשר תחושה פיזית של אי נוחות גדולה בבטן תיעשה או אפילו סתם לחטוף משהוא על הדרך . אם זה יעשה פעם אחת ,מן הסתם זה לא נורא ,אבל נצא מנקודת הנחה שזה קורה המון פעמים,עלייה במשקל כן תקרה,מכאן שקלוריות מאוד משנות בשורה התחתונה.

17/07/2017 | 08:51 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אז בכל מקרה אוכלים יותר מדי. ואם לפי הדוגמא שלך מגיעים לתחושה פיזית לא נוחה, כדי להגיע לתחושה הזו את תאכלי כמותית יותר פירות מאשר עוגת קצפת. אז לקלוריות של העודפים אין משמעות, כי כדי להגיע לתחושת אי נוחות את תגיעי לאותן קלוריות אבל בכמויות שונות של מזון.

17/07/2017 | 18:25 | מאת: קלוריות

כמות קלוריות בסכה הכללי אבל ממאכלים שונים?

18/07/2017 | 12:12 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כך שקלורית זה אמור להסתכם בפחות או יותר אותו הדבר גם אם אוכלים מאכלים שונים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה