חוץ מהעובדה שאני חייבת להפסיק

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/07/2017 | 14:44 | מאת: התקף אכילה

את התקפי האכילה שלי,אני יכולה בעצם להסיק שאם בשעת התקף אני פונה לאוכל מתוק ,זה אומר שאוכל מתוק הוא הכי טעים ?יותר טעים מכל טעם אחר? אחרת למה אני רוצה רק מתוק בהתקף?

16/07/2017 | 11:47 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בהכרח שזה הכי טעים לך. יכול להיות שאת לא מרשה לעצמך אף פעם לאכול מתוק ובשבילך ההתקף הוא ההזדמנות היחידה לכך. יכול להיות שכשיש לך דחף להתקף אכילה, המתוק הכי נגיש וזמין. אבל השאלה צריכה להיות אחרת: למה יש לך התקפי אכילה, והאם זה משהו שהיית מעוניינת לעצור? כי אם כן, טיפול תזונתי , זה התמחות שלנו, יכול מאד להתאים לך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה