ריך ייתכן שבתשובתך כתבת לי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/07/2017 | 15:02 | מאת: צבי

שגם "אם אתה שבע, ואוכל,אז גם אם יש חשק, הכמות של האוכל שתאכל תהיה בהתאם למידת הרעב." אבל אין רעב מלכתחילה בחשק,זה למה זה חשק לא?

12/07/2017 | 08:43 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

חשק לאכול, למשהו כשלא רעבים הוא לא רעב פיזיולוגי. ולכן אם את שבע ויש לך חשק לאכול, אז בהנחה שאתה מקשיב לשובע, אתה תאכל מעט. למה? כי אתה לא רעב. כשיש לנו חשק למשהו מתוק או מלוח או מרקם מסויים, כשלא רעבים, נהיה מסופקים כשנקבל את הטעם שאנחנו מחפשים. חשק עובר. רעב לא. למשל, אם תקבל שיחת טלפון, יכול להיות שלאחריה "תשכח" שרצית לאכול משהו. זה לא קורה אם רעבים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה