התקפי אכילה צריך עזרה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/07/2017 | 18:58 | מאת: אני

אם יש לי התקפי אכילה אני צריך פסיכולוג או דיאטנית? אם זה משהוא רגשי זה רק פסיכולוג נכון ?דיאטנית לא יכולה לעזור במקרה הזה... ולמה זה לא הגיוני שאני חווה את ההתקפים האילו כי פשוט אני אוהב ונהנה מהאוכל?

09/07/2017 | 11:39 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ואת זה אתה מרגיש וחווה כל פעם שיש לך התקף. היות ומדובר בשינוי של גישה להרגלי אכילה והסתכלות על מה שקורה לך רגשית, הכי נכון לעבוד במקביל גם עם פסיכולוג וגם עם דיאטנית שמתמחה בתחום. אם אתה מתלבט, תמיד תוכל להתחיל עם אחד מאנשי המקצוע כדי לראות מה הטיפול שיענה לצרכים שלך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה