אוכל יכול להיות לי טעים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

07/07/2017 | 04:04 | מאת: אוכל

ובו זמנית לא מהנה?

07/07/2017 | 08:46 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אולי אתה לא רעב כשאתה אוכל? אולי אתה במצב רוח ירוד ש"צובע" את האוכל ללא טעים? אולי אתה אוכל משעמום? יכולות להיות לכך הרבה סיבות. ועוד אחת: אולי אתה חושב שהאוכל טעים כי ככה כולם חושבים, אבל לך הוא לא טעים?

07/07/2017 | 13:54 | מאת: אוכל

כל הסיבות שמנית. אז אני באמת יכול להסביר לעצמי שיש מצב שכששבעים שהאוכל ממשיך להיות טעים אבל פחות מהנה?אילו שתי סוגיות שונות? כי שמתי לב שהאוכל טעים-אולי לא כמו שרעבים אבל עדיין טעים.... תודה

09/07/2017 | 11:30 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

האוכל ממשיך להיות טעים, כי הוא לא השתנה בזמן הארוחה. התחושה לגבי ההנאה יכולה להשתנות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה