כשאני אוכלת לא מתוך רעב

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/07/2017 | 18:13 | מאת: צוף

אני תמיד יכולה לצפות שהאוכל לא "יישב" ככ טוב בבטן ,כלומר תמיד תיהיה תחושה של אובר,קלה או קשה,כי תמיד אוכלים לא מתוך רעב? אין דבר כזה שיוצא מלא אוכל מהקיבה אחרי כמה שעות טובות מאז הפעם האחרונה שאכלתי ואז אני כן יכולה לאכול משהוא קטן טעים ולא ארגיש כובד קל בבטן?

06/07/2017 | 16:17 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כך התחושה בבטן נהיית יותר קלה . ועד שמרגישים רעב, לא מרגישים בעצם כלום. ולכן יש למעשה הרגשה של "מקום". ואז אם אוכלים משהו לא מרגישים כבד. כששבעים ואוכלים מעבר לשובע או אם אוכלים יותר מדי כשאין הרגשה של רעב , תרגישי כובד ואי נוחות. הכל שאלה תחושות נוחות בבטן.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה