הייתה לי בעבר דיאטנית שאמרה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/06/2017 | 21:38 | מאת: יהודית

והדגישה לי על חשיבות חלבונים במהלך היום,הפסקתי את הפגישות איתה לפני כמה שבועות ואני שמה לב כי לארוך היום אני לא אוכלת מספיק חלבונים . יכול להיות שזה גורם לסוג מוזר של רעב ? הבעיה כשאני מנסה לאכול אז זה מרגיש לי שבדיוק חצי קציצה של בשר או רבע עוף יכולים ממש להשביע אותי וזה לא נראה לי ככ הגיוני....יכול להיות ?

25/06/2017 | 12:27 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אבל חוסר בחלבונים במשך היום בהחלט יכולים לגרום לתחושת רעב או תחושה לא מספקת, וזה נכון גם לכל אב מזון אחר שחסר. לגבי כמות החלבון בארוחה - כשמתייחסים לכמות חלבון , מתייחסים לכמות חלבון יומית ולא פר ארוחה. אז תמיד יש אפשרות להשלים את כמות החלבון הנצרכת במהלך היום.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה