יכול להיות שאני בכלל לא רעבה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/06/2017 | 15:13 | מאת: מירב

לא נראה לי הגיוני שאני אוכלת ושני ביסים מעבר ל"שובע" עושים לי ככ כבד בבטן ... זה לא יותר הגיוני שלא היה רעב מלכתחילה? עוד כף של אורז יכולה באמת לגרום לכזו כבדות בבטן? לא ברמה של כאב אבל כן שובע שתופס את הבטן איזה שעתיים...

25/06/2017 | 12:22 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

וכן , גם עוד כף אורז. הכל שאלה של מינונים. אם הארוחה השביעה או השביעה מאד, אז עוד כף אורז יכולה להיות ההבדל בין שובע למלאות יתר. אולי השאלה צריכה להיות, בהנחה שלא מדובר בתוספת: למה קשה לך להשאיר אוכל בצלחת?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה