התזונה שלי היא די מאוזנת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/06/2017 | 22:01 | מאת: רויטל

במהלך היום אבל מדי פעם יש לי רגעים של חוסר שקט ואני לא בטוחה שאני יכולה לסווג אותם כרעב. לפעמים הם נפתרים אם אני אוכלת עוגייה (למרות שלא מרגיש רעב),ולפעמים הם לא נפתרים עם אוכל כלל (שזה אני מניחה שלא היה צורך של הגוף לאוכל), אבל הפעמים שחוסר השקט כן נרגע עם אוכל (ולא הרבה,אלא רק עוגייה אחת),מכאן אני יכולה להסיק שזה כן היה רעב? תודה

22/06/2017 | 08:21 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לפעמים עצם הלעיסה, כאילו מרגיעה תחושה לא נעימה. העוגייה לא באמת מרגיעה , אלא מסיחה את דעתך מהחוסר שקט. אני לא חושבת שמדובר פה ברעב, אולי בדחף למתוק. אבל בכל מקרה, עוגייה אחת לא אמורה לעשות הבדל לכאן או לכאן.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה