אם אין לי חשק או רצון לאכול את כל אבות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/06/2017 | 22:57 | מאת: מיכאלה

המון בארוחה אחת:זה אומר שסביר להניח לא הייתי רעבה? אכלתי שוקולד הי היה לי בא וזה היה סוג של רעב (לא יודעת איך להסביר),אבל רק זה וזהו,זה אומר שזה לא היה רעב? מה שגם אכלתי ממש קצת מזה... תודה

14/06/2017 | 09:04 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

וזה סוג של רעב. ולפי מה שכתבת אכלת קצת. כלומר שבא לך קצת בשביל הטעם וההנאה. חשק הוא גם סוג של רעב שנותן לנו סיפוק. ולפי התיאור שלך, פשוט רצית משהו מתוק. ולפי הכמות שאכלת, לא היית רעבה והקצת שוקולד עשה את העבודה.

14/06/2017 | 11:19 | מאת: מיכאלה

כל הזמן וזה יעבור?

15/06/2017 | 09:30 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

תלוי כמה את רוצה אותו. אין צורך תמיד לוותר עליו.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה