אכלתי קצת מדי נראה לי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/06/2017 | 22:56 | מאת: רועי

כשאומרם שלפעמים אוכלים הרבה ולפעמים קצת ,למה מתכוונים? אתמול אכלתי דג גם כשלא הייתי רעב ולכן הרגשתי כבד בבטן,ואחרי ארבע וחצי שעות אכלתי שתי כפות סלט עם חצי לחמנייה עם גבינה והרגשתי שאכלתי קצת מדי.יכול להיות שבאמת כמות כזו גרמה לי לשבוע קצת מדי ???יכול להיות שלא הייתי רעב מלכתחילה?

08/06/2017 | 09:54 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אוכל אתה צריך כדי לשבוע. אתה אומר שאכלת יותר מדי בארוחה הראשונה, ואכלת אותה כשלא היית רעב. אז יש הגיון פיזיולוגי בכך שארבע שעות אחרי היית צריך כמות קטנה של אוכל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה