מתעניין באיך שובע קורה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/06/2017 | 13:34 | מאת: שם -טוב מליראן

שלום וברכה. קראתי קצת להבנה על סוגי מאכלים שונים ואיך הם משפיעים על השובע. ועל פי הבנתי אין הורמוני שובע בקיבה אלא רק אחריה. מכאן אני שואל האם סוג המזון הנכנס לקיבה עדיין משפיע על השובע (ולא הכמות) בעוד האוכל בקיבה עצמה? תודה וכל טוב

06/06/2017 | 12:26 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ולכן משפיע על השובע. הגוף מזהה פחמימות , שומנים, חלבונים ויטמינים ומינרלים. לצורך השובע, כמות הפחמימות שומן וחלבון בארוחה, ישפיעו על דרגת השובע באותה הארוחה.

06/06/2017 | 20:17 | מאת: שם טוב מליראן

האם המקום הראשון שבעצם מקבל את האוכל (שהיא הקיבה) אפשר לומר שהיא "חשה" את הרכב המזון? כי עפ מה שאני קראתי תהליך זה קורה רק באיברים אחרי הקיבה... אני מקווה שזה בסדר שאני מתעקש על להבין את זה ,פשוט זה מעניין אותי.. בברכה שם טוב

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה