נתקלתי באינטרנט באמירה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/05/2017 | 01:09 | מאת: דורית

שלעולם לא אמרו לי ורציתי לדעת אם הוא נכון: אוכל שיש בו מלא קלוריות פשוט יש בו הרבה שומן או סוכר וזה למה בסוף אוכלים אותו הדבר בכמות בורקס ולחם (לדוגמא)??????? אם זה ככה-אני לא צריכה לחשוב על מאכלים שימלאו את הקיבה לשובע,אלא פשוט לאכול מה שבא לי כי אם יש מלא שומן או סוכר זה גם ישביע יותר? תודה!!!!!!

14/05/2017 | 16:45 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אין שום סיבה לא לאכול גם בורקס ולחם. הרי הכמות שאת אוכלת נקבעת לפי השובע. ובהנחה שיש לך גיוון באכילה אין שום מניעה מלאכול מאכל זה או אחר. מה המטרה שלך בשאלה?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה