שובע אמיתי, פיזיולוגי,מאותת לנו מתי מספיק לנו

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/05/2017 | 21:25 | מאת: הדר

פה אני קצת מתקשה לבין,הרעב נובע מכמה אוכל יש בקיבה ומרמת הסוכר בגוף-איך יכול להיות שרמת הסוכר בגוף נמוכה, אם עוד יש אוכל בקיבה שמתעכל ואמור להיספג ומכאן ממלא את המאגרים בגוף? זה קשור לזה שפחמימות מתעכלות ראשונות לפני חלבונים ושומנים? ולכן אני יכולה להרגיש שובע אבל חוסר באנרגיה ואני צריכה משהו מתוק?למרות שאני מרגישה שהבטן די תפוסה מאוכל אבל לא ממש? האם אילו מסוג שאלות שניתן לקבל עליהם מענה בפגישה עמך,או שהטיפול הוא רק על לעבוד תחושות שובע ורעב וחשקים בלי הסבר לשאלות מסוג זה? בכל מקרה אשמח לתשובה פה על שאלה זו:)

12/05/2017 | 10:01 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כי הן שאלות פיזיולוגית שמתייחסות למערכות שעובדות בגוף. יכול להיות שרמת הסוכר נמוכה אבל יש באותו הזמן מספיק חלבונים ושומן. וצניחת אנרגיה קשורה לאיך אוכלים במשך הימים, שעות שינה, לחץ ועוד ולא רק לרמות סוכר. בטיפול איתי תקבלי תשובות , וגם מענה לעבודה על שובע ורעב.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה