אפשר להבין,האם רווית

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/05/2017 | 21:28 | מאת: הדר

בלוטות הטעם היא הסיבה היחידה שיש להפסיק לאכול? האם ייתכן כי יש שובע ,אבל בלוטות הטעם לא הגיעו לרוויה ולכן אפשר להמשיך לאכול? ומה אם אני מסתפקת בזה שאולי האוכל לא טעים כמו בהתחלה (מרעב) אבל עדיין טעים.....? תודה

10/05/2017 | 14:35 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

שמאפשרים שובע , אבל בהחלט לא היחיד. כשרעבים אוכלים לשובע ,גם אם האוכל לא כלכך טעים. רעב זו תחושה הישרדותית חזקה. ברור שעדיף לאכול אוכל שטעים לנו, אבל המציאות לא תמיד מאפשרת.

10/05/2017 | 18:00 | מאת: הדר

אז אני לא באמת יכולה לסמוך על בלוטות הטעם שלי,כי לפעמים האוכל עוד טעים גם אחרי השובע,ואני מניחה שאם כל פעם שטעים לי אחרי השובע אני אקח עוד קצת אוכל זה משמין לטווח ארוך?

11/05/2017 | 08:58 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

שובע מורגש בבטן. ולכן את יכולה לסמוך על התחושה בבטן.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה