שאלה על רעב ושובע וכמות האוכל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/05/2017 | 23:37 | מאת: שלומית

הי נדיה, רציתי לשאול שוב כדי להבין כי תשובתך האחרונה לא הייתה לי ככ ברור: הקיבה לא אמורה להיות ריקה מאוכל ורק אז מרגישים רעב,או להבדיל,כל פעם אמורים לאכול את אותה כמות המזון בכל ארוחה כי ככה התרגלה הקיבה ומעבר לזה זה כבר שובע יתר? כתבת לי ששובע ורעב מושפעים ממערכות שונות בגוף,אני מכירה אותן ,אבל זה עדיין לא עונה לי על מה ששאלתי עכשיו... מטרתי היא פשוט להבין ו,אילו דברים שמשום מה בפורומים אחרים לא עונים לי עליהם תשובה...אשמח לקבל תשובה על שני המצבים שכתבתי פה.... תודה

10/05/2017 | 12:13 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אבל לא רק. זה אחד הסימנים שנכנסים למערכת "הודעות" מסועפת למח. אם אוכלים אותה כמות מזון בכל ארוחה, זאת אומרת שלא אוכלים לפי שובע . כי לא ייתכן שאותה ארוחה תשביע באותה מידה בכל פעם.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה